• ny_back

BLOG

Pehea e mālama ai i nā ʻeke wahine

Pehea e mālama ai i nā ʻeke wahine
Pono nā ʻeke wahine e mālama pono.Inā hoʻohana hewa ʻoe i nā mea hoʻomaʻemaʻe ʻoʻoleʻa, nā mea hoʻomaʻemaʻe pauka a i ʻole nā ​​​​mea hoʻomaʻemaʻe organik ma ke kuhi hewa ʻana, e hoʻopōʻino ʻia ka ʻili.

Ma ka ʻōlelo maʻamau, lawa ka ʻoluʻolu kopa maʻemaʻe no ka hoʻomaʻemaʻe ʻana a me ka mālama ʻana i kēlā me kēia lā (ka pulu me kahi ʻōpala a holoi ʻia, ʻaʻole e hoʻoinu i kāu ʻeke i ka wai e holoi ai).Hana maikaʻi nā mea hoʻomaʻemaʻe ʻili i loaʻa ma ka mākeke a loaʻa nā lubricants e mālama i ka ʻili ponoʻī.Hiki ke hoʻopaʻa ʻia ka lepo paʻakikī me nā mea holoi maʻemaʻe a i ʻole ka hoʻomaʻemaʻe ʻoihana.

E kaʻana like i ke ʻano o ka mālama ʻana i ka ʻeke kālā wahine.

ʻanuʻu/ʻano
Pono e mālama ʻia nā ʻeke kālā i kahi maloʻo a mālama ʻia i kahi wahi anuanu.

Hōʻalo i ka ʻike ʻana i ka lā, ke ahi, ka holoi ʻana, nā mea ʻoi a me ka hoʻopili ʻana me nā mea hoʻoheheʻe kemika.

ʻAʻole i hoʻopaʻa ʻia ka ʻeke kālā i ka mālama wai.Inā pulu ka ʻeke lima, e ʻoluʻolu e holoi maloʻo me kahi lole palupalu e pale aku ai i ka wili ʻana o ka ʻili ma muli o nā ʻili a i ʻole nā ​​kaha wai.Pono e mālama pono inā hoʻohana ʻia i nā lā ua.

Mai hoʻohana wale i ka poli kāmaʻa!!!E hoomanao i keia

ʻAʻole pono e pulu ka ʻili i ka wai.Pono e hoʻomaʻemaʻe ʻia a mālama ʻia me ka holoi ʻana i ka ʻōpala maka a me nā lako kūikawā, ʻaʻole pono e hoʻohana ʻia ka poli kāmaʻa.

Pono e pale pono ʻia nā mea metala a pau, ʻo ka makū a me ka paʻakai kiʻekiʻe ke kumu o ka oxidation.

Ke hoʻohana ʻole ʻia ka ʻeke ʻili, ʻoi aku ka maikaʻi o ka mālama ʻana i loko o kahi lole pulupulu ma kahi o kahi ʻeke plastik, no ka mea, ʻo ka nele o ke kahe o ka ea i loko o ka ʻeke plastik e maloʻo ai ka ʻili a pōʻino.He manaʻo maikaʻi e hoʻokomo i ka ʻeke me kahi pepa ʻūlū palupalu e mālama i ke ʻano o ka ʻeke.Inā ʻaʻohe ʻeke lole kūpono iā ʻoe, maikaʻi nō hoʻi nā pahu uluna kahiko.

E like me nā kāmaʻa, ʻo nā wallets kekahi ʻano mea hana.ʻO ka hoʻohana ʻana i ka pēke like i kēlā me kēia lā hiki ke hoʻonāwaliwali i ka elasticity o ka cortex, no laila pono e hoʻohana i kekahi mau mea like me nā kāmaʻa;inā pulu ʻino ka ʻeke, hiki iā ia ke hoʻohana mua i kahi kāwele maloʻo e hoʻomoʻa i ka wai, a laila e hoʻokomo i kekahi mau nūpepa, nā nūpepa a me nā mea ʻē aʻe i loko e maloʻo i ka malu, mai hōʻike pololei i ka lā, e lilo ia i kāu mea aloha. ʻeleʻele a deform ka ʻeke.

ʻeke lima wahine.jpg


Ka manawa hoʻouna: Nov-12-2022