• ny_back

BLOG

E pili ana i ke ʻano o ka mālama ʻana i nā ʻeke wahine

E pili ana i ke ʻano o ka mālama ʻana i nā ʻeke wahine

1. E mālama i kahi maloʻo a mālama i kahi anuanu a me ka makani.

2. Mai hōʻike i ka lā, ke ahi, ka holoi ʻana, ka paʻi ʻana me nā mea ʻoi a hoʻopili me nā mea hoʻoheheʻe kemika.

3. ʻAʻole i hoʻopaʻa ʻia ka ʻeke lima i ka mālama wai.Inā pulu ka ʻeke lima, e ʻoluʻolu e holoi iā ia me kahi lole palupalu koke i mea e pale ai i nā wrinkles ma ka ʻili ma muli o nā ʻili a i ʻole nā ​​kaha wai.Inā hoʻohana ʻoe iā ia i nā lā ua, pono ʻoe e nānā kūikawā.
4. 'A'ole pono e ho'ohana wale i ka poli kāma'a.

5. E pale i ka wai pulu ma ka ʻili nubuck.Pono e hoʻomaʻemaʻe a mālamaʻia me ka'ōpala maka a me nā huahana kūikawā.ʻAʻole pono e hoʻohana ʻia ka pulu kāmaʻa.

6. Pono e mālama i nā mea metala a pau.ʻO nā kaiapuni haʻahaʻa a me ka paʻakai kiʻekiʻe ke kumu o ka oxidation.ʻO ke ala kupanaha e mālama ai i kāu ʻeke ʻili

7. Ke hoʻohana ʻole ʻia ka ʻeke ʻili, ʻoi aku ka maikaʻi o ka mālama ʻana i loko o ka ʻeke pulupulu ma kahi o ka ʻeke ʻeke, no ka mea, ʻaʻole e kahe ka ea i loko o ka ʻeke, a maloʻo ka ʻili a pohō.ʻOi aku ka maikaʻi o ka hoʻokomo ʻana i kahi pepa ʻuʻuku palupalu i loko o ka ʻeke e mālama i ke ʻano o ka ʻeke.Inā ʻaʻohe ʻeke lole kūpono, e hana pū kekahi pahu uluna kahiko.

8. ʻO nā ʻeke ʻili, e like me nā kāmaʻa, kekahi ʻano mea hana.ʻO ka hoʻohana ʻana i nā ʻeke like i kēlā me kēia lā hiki ke hoʻonāwaliwali i ka elasticity o ka cortex.No laila, e like me nā kāmaʻa, e hoʻohana i kekahi o ia mau mea;inā pulu ka ʻeke, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i kahi kāwele maloʻo e hoʻomoʻa mua i ka wai, a laila hoʻokomo i kekahi mau nūpepa, nā nūpepa a me nā mea ʻē aʻe i loko e maloʻo i ka malu.Mai hōʻike pololei i ka lā, ʻo ia ka mea e mae ai kāu ʻeke aloha.

ʻeke kūʻai maʻalahi wahine


Ka manawa hoʻouna: Dec-04-2022