• ny_back

BLOG

Pehea e hiki ai iā mākou ke nānā aku i kahi ʻelemakule inā ʻaʻole hiki iā mākou ke mālama i ko mākou ʻōpio?

ʻO ke ala maʻalahi a mālama i ka hana, ʻo ia ke hoʻololi i ke kiʻi o waho o nā makuahine ma ke komo ʻana i nā lole nani.ʻOiai e lilo ana i mea nani, hiki iā lākou ke nānā aku i ka ʻōpio, loaʻa ka ʻano a hōʻike maikaʻi i ko lākou ʻano pilikino

Inā makemakeʻoe e mālama i kou makuahine i ka'ōpiopio ma kaʻaʻahuʻana,ʻaʻole ponoʻoe eʻaʻahu i nā lole kūpono wale nō, akā, e aʻo hoʻi i ka hoʻohanaʻana i nā mea hoʻonani a me ka hoʻonaniʻana, i hiki ai i kou mau makuahine ke nānā aku i ka nani.

I kēia manawa, e kamaʻilio e pili ana i nā manaʻo lole o kahi wahine 50 makahiki.Hiki i ka pāpale, ka scarf a me ka ʻeke ke hoʻohiwahiwa i nā makuahine.

1、 ʻAʻole e nānā ʻelemakule ka wahine 50 makahiki ma kēia ʻano

1. Papale

ʻAʻole pili i ke kau āu e ʻaʻahu ai, ʻaʻole pono nā makuahine e hoʻohaʻahaʻa i ka nani o nā pāpale.ʻAʻole wale lākou he mea kaua kilokilo no ʻoe e ʻaʻahu i nā lole kāhāhā, akā he mea hoʻololi maikaʻi hoʻi no ke ʻano o kou helehelena.

Eia kekahi, hiki i nā pāpale hoʻohālikelike me nā ʻano a me nā ʻano like ʻole ke hoʻohui i nā hiʻohiʻona like ʻole i ka hoʻohālike.No ka laʻana, hiki i nā berets ke hoʻonui i ka manaʻo ʻoluʻolu a nani o ka ʻaʻahu ʻana, hiki i nā pāpale brimmed nui ke hana i nā wahine he 50 mau makahiki ke nānā aku i ke ʻano o ke ʻano, a me nā pāpale baseball ʻōpio, etc.

2. Kāleka

I ka wā eʻaʻahu ai i ka hāʻule a me ka hoʻoilo, ʻaʻole pono mākou e hoʻolohe wale i ke ʻano o ke ʻano, akā e noʻonoʻo pū i ka hopena mehana.A ʻo nā scarves nā mea e hiki ai ke hoʻomaikaʻi maikaʻi i ka hopena insulation thermal, a hiki ke hoʻohana ʻia i nā ʻano like ʻole e hana ai i nā lole ʻoi aku ka nani a hoʻomaikaʻi i ka pae lole.

He hanohano a hanohano ka lole o na wahine he 50.ʻO kahi hapa o ke kumu ʻo ia ka hoʻohālikelike ʻana a me ke kāʻei ʻana i nā ʻano "scarves".ʻO ka makuahine o ka blogger ka laʻana maikaʻi loa.ʻO nā scarves ke nānā aku i kaʻaʻahu holoʻokoʻa i nā malihini a me kaʻono

3. ʻeke

Ma waho aʻe o nā mea ʻelua ma luna nei, ua kūpono nā ʻeke i nā ʻaʻahu kāhāhā o nā wahine, a hiki ke hana i nā makuahine 50 makahiki i ʻoi aku ka nani i ka lole.ʻOi aku i ka ʻaʻahu o kēlā me kēia lā, hiki i nā ʻeke wahine ke hana maʻalahi iā ʻoe i kahi ʻano haole a nani.

Eia naʻe, pono nā makuahine e pili ana i nāʻeke e nānā i keʻano o nā mea komo a me ka lokahi o nā lole e hōʻoia i ke kūlike o ka hoʻohālike holoʻokoʻa a pale i ka hanauna o keʻano o ka hakakā.

2、 Papale+ʻaʻahu+kuʻekuʻe wāwae

Inā 'a'ole maika'i ka mana'o o nā makuahine i ka lole, hiki iā lākou ke no'ono'o i ke'ano o ka lole me ke'ano o ka papa ki'eki'e a me ke'ano o ka ho'opili'ana i nā pāpale a me nā ku'eku'e wāwae e hiki ke ma'alahi i ka maika'i a me ke kūlana ki'eki'e.

ʻO kahi wahine 50 makahiki he kūpono loa ia no ke komo ʻana i kekahi mau lole maʻalahi, ʻoi aku ka maʻalahi o ke kapa kala paʻa maʻalahi, hiki ke hoʻonui maʻalahi i kona ʻano pilikino a ke nānā aku hoʻi i nā hiʻohiʻona.Eia kekahi, nani loa nā pālule a me nā pālule, a hiki ke hōʻike i ke ʻano oʻo a paʻa.

Akā inā makemake ʻoe e ʻaʻahu i kahi ʻano ʻaʻahu ʻokoʻa, hiki ke ʻōlelo ʻia nā pāpale a me nā kuʻekuʻe wāwae he mau mea kilokilo no ka lole e lanakila ai.E like me ka beret ma ke poʻo o ka makuahine o ka mea kākau moʻolelo, ʻoi aku ka malihini i ke komo ʻana i kahi retro liʻiliʻi.Eia kekahi,ʻo ka hoʻomaikaʻi maikaʻiʻana o nā kāmaʻa heeled e maʻalahi i ka nani a me keʻano o nā wāhine 50 makahiki.

3、 Pāleʻa+pale

I ka hoʻoilo a me ka hoʻoilo, pono e hoʻāʻo nā makuahine i ka hui pū ʻana o nā ʻulaʻula a me nā pāpale e hoʻomaikaʻi ai i ka hopena mālama mahana a hoʻonani iā ​​​​ʻoe.

Ke hoʻohālikelike i nā scarves, manaʻo mākou e koho ʻoe i ka hoʻopau ʻana, a hoʻohana i nā hiʻohiʻona o ke kala a me ke ʻano e hana i nā scarves i mea koʻikoʻi i ka hoʻohālike.Ma kēiaʻano,ʻoiai inā kohoʻoe i nā lole kaulana, hiki iāʻoe ke pale maʻalahi i ka manaʻo o ka poʻe hele, he mea'ē loa.

ʻeke poʻohiwi wahine b


Ka manawa hoʻouna: Nov-23-2022